Tesla Plastik İstoç Fabrika Satış Mağazası Açıldı.. Kaliteli ürünün, kaliteli bir hammadde ve kullandığı yüksek teknoloji makineler ile mümkün olduğuna inanan TESLA PLASTİK, güçlü sermaye birikimi ve sürekli gelişen yapısıyla, kuruluşundan günümüze dek geçen bu kısa sürede, sektörde FLOREX markasını en üst sıralara taşımanın haklı gururunu yaşamaktadır.

TESLA PLASTİK, üretimini yapmış olduğu rulo çöp torbalarının makine parkurunu, ürün özelliklerine göre özel olarak tasarlatmıştır. Üretimdeki bu hassasiyet sektördeki diğer rakip firmalarla arasında olan rekabet gücünü artırmakta ve ürün kalitesini olumlu yönde etkilemektedir. FLOREX markası ile Türkiye’de üretim yapan lider firmalar arasında yerini almıştır.

TESLA PLASTİK Türkiye ve Avrupa’da son teknoloji makinaları ve yüksek üretim kapasitesiyle sayılı tesisler arasındadır. Aylık 400 ton çöp torbası üretimi ile müşterilerinin beklentilerine hızlıca cevap verebilen firmamız, devlet ihale kanunlarının hükmettiği tüm şartları bünyesinde bulundurmaktadır. TSE, TSEK, ÇEVKO, ISO 9001 ve YERLİ MALI belgelerine sahip olan TESLA PLASTİK FLOREX markasıyla ürettiği çöp torbalarını Türkiye’nin yanı sıra 12 ülkeye de ihracat yapmaktadır.