TESLA PLASTİK, İstanbul Kıraç’ta 7.500 m2 kapalı alanda 160 çalışanı, aylık 1.000 ton üretim kapasitesi ile sektörün önde gelen firmaları arasına girmiştir. 22 yıllık tecrübe ve bilgi birikimini kullanarak FLOREX markası ile çöp torbası ve atlet torba üreten firmamız; medikal atık torbaları, endüstriyel atık torbaları ve market tipi atlet poşetleri olarak farklı ürün çeşitleriyle 7/24 üretim yapmaktadır. 400 ton Çöp Torbası üretimiyle; yurtiçi ve yurtdışında her türlü çöp torbası ihtiyacına hızlı ve kaliteli cevap verebilmektedir. 600 ton Atlet Torba üretimiyle; seçkin ulusal marketlere hizmet vermektedir.

Kaliteli ürünün, kaliteli bir hammadde ve kullandığı yüksek teknoloji makineler ile mümkün olduğuna inanan TESLA PLASTİK, güçlü sermaye birikimi ve sürekli gelişen yapısıyla, kuruluşundan günümüze dek geçen bu kısa sürede, sektörde FLOREX markasını en üst sıralara taşımanın haklı gururunu yaşamaktadır.

Üretimdeki bu hassasiyet sektördeki diğer rakip firmalarla arasında olan rekabet gücünü artırmakta ve ürün kalitesini olumlu yönde etkilemektedir. FLOREX markası ile Türkiye’de üretim yapan lider firmalar arasında yerini almıştır.

TESLA PLASTİK Türkiye ve Avrupa’da son teknoloji makinaları ve yüksek üretim kapasitesiyle sayılı tesisler arasındadır. Aylık 400 ton çöp torbası ve 600 ton atlet market poşeti üretimi ile müşterilerinin beklentilerine hızlıca cevap verebilen firmamız, devlet ihale kanunlarının hükmettiği tüm şartları bünyesinde bulundurmaktadır. TSE, TSEK, ÇEVKO, ISO 9001 ve YERLİ MALI belgelerine sahip olan TESLA PLASTİK FLOREX markasıyla ürettiği çöp torbalarını Türkiye’nin yanı sıra 12 ülkeye de ihracat yapmaktadır.